Breadcrumbs


Tietosuojailmoitus

Tietosuojailmoitus

Yleistä 


Reckitt Benckiser Healthcare (UK) Limited ja sen tytäryhtiöt (”Reckit Benckiser”) kunnioittavat jokaisen sivustollamme käyvän tai vuorovaikutteisiin mainoksiimme ja muuhun viestintäämme vastaavan henkilön yksityisyyttä. Tässä tietosuojailmoituksessa kerrotaan, mitä tietoja Reckitt Benckiser kerää ja miten näitä tietoja käytetään. Tässä ilmoituksessa kerrotaan myös, miten sinun tulee toimia, jos et halua henkilökohtaisia tietojasi kerättävän tai annettavan muille tiedoksi, kun käyt Reckitt Benckiserin sivustoilla tai vastaat mainoksiimme ja muuhun viestintäämme. 

Voimme muuttaa tätä tietosuojailmoitusta, ja sinun tulee siksi käydä ajoittain tällä sivulla varmistamassa, että olet lukenut voimassaolevan tietosuojailmoituksen ja hyväksyt sen. 

Yksilöivät henkilötiedot


Reckitt Benckiser ei kerää henkilötietoja, joista sinut voi tunnistaa (nimi, osoite, puhelinnumero tai sähköpostiosoite), ellet luovuta niitä vapaaehtoisesti. 

Kun luovutat meille yksilöiviä henkilötietojasi, saatamme kysyä, haluatko saada meiltä tulevaisuudessa viestejä, kuten uutistiedotteita, sähköpostiviestejä tai muita tietoja. Voit halutessasi kieltäytyä vastaanottamasta tällaisia viestejä. 

Jos et halua meidän keräävän sinusta yksilöiviä henkilötietoja, älä lähetä näitä tietoja meille. Jos olet jo lähettänyt tällaisia tietoja ja haluat meidän poistavan ne tietokannastamme, ota meihin yhteyttä sivustomme Ota yhteyttä -sivun kautta. 

Sivustolla kerättyjä henkilötietoja voidaan tallentaa tai niitä voidaan käsitellä asuinmaassasi tai jossakin muussa maassa, missä Reckitt Benckiserillä tai sen alihankkijalla tai edustajalla on toimintaa. Käyttämällä tätä sivustoa suostut siihen, että tietojasi voidaan siirtää asuinmaasi ulkopuolelle. Reckitt Benckiser takaa, että jos tietojasi siirretään asuinmaasi ulkopuolelle, niitä käsitellään paikallisen tietosuojalainsäädännön mukaisesti. 

Pyytämiesi palvelujen tai tietojen toimittamisen lisäksi yksilöivien henkilötietojesi avulla voimme myös seurata, miten käytät sivustoamme ja tuotteitamme. Voimme myös yhdistää antamasi tiedot erikseen keräämiimme tietoihin, esimerkiksi tietoihin, joita olet antanut jollekin toiselle organisaatiolle ja joiden luovuttamiseen olet suostunut, sekä julkisiin tietoihin. Nämä tiedot auttavat meitä esimerkiksi suunnittelemaan parempia tuotteita, verkkosivustoja ja ilmoituksia. Tällöin voimme myös luovuttaa tietojasi alihankkijoidemme käyttöön. Nämä yritykset ovat sitoutuneet käyttämään tietojasi vain sallimallamme tavalla sekä suojaamaan tiedot asianmukaisesti. 

Ennen tietojesi luovuttamista muille yrityksille muutoin kuin edellä kuvatulla tavalla otamme ensin yhteyttä sinuun ja voit poistaa tietosi tietokannastamme, ellet ole jo aikaisemmin antanut suostumusta tietojen luovuttamiseen. 

Säilytämme tietojasi kohtuullisen tai lain edellyttämän ajan. 

Lapset

Reckitt Benckiser ei halua kerätä mitään yksilöiviä henkilötietoja (nimi, osoite, puhelinnumero tai sähköpostiosoite) alle 16-vuotiailta. Tarvittaessa Reckitt Benckiser nimenomaisesti kehottaa lapsia olemaan lähettämättä tällaisia tietoja. Jos lapsi on antanut meille yksilöiviä henklötietoja, lapsen vanhemman tai huoltajan tulee ottaa meihin yhteys sivuston ”Ota yhteyttä” -sivun kautta, jos nämä tiedot halutaan poistaa tietokannastamme. 

Automaattisesti kerättävät muut kuin henkilötiedot


Joissakin tapauksissa voimme kerätä sinua koskevia tietoja, joiden perusteella sinua ei voi tunnistaa. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi käyttämäsi selain, tietokoneen käyttöjärjestelmä sekä sen sivuston verkkotunnus, josta siirryit sivustollemme tai mainokseemme. Näiden tietojen avulla pyrimme tuntemaan paremmin asiakkaidemme kiinnostuksen kohteita sekä kehittämään liiketoimintaamme ja sivustojamme. 

Tietokoneesi kiintolevyyn automaattisesti tallennettavat tiedot 


Kun katselet jotakin sivustoamme tai mainostamme, voimme tallentaa joitakin tietoja tietokoneeseesi. Tällainen tieto voi olla esimerkiksi eväste tai vastaavanlainen tiedosto, jonka avulla pystymme muokkaamaan sivustoa tai mainoksia vastaamaan paremmin kiinnostuksesi kohteita. Useimmissa selaimissa voit poistaa evästeet tietokoneen kiintolevyltä, estää kaikki evästeet tai saada varoituksen ennen evästeen tallentamista. Lisätietoja näistä toiminnoista saat selaimen ohjeista tai opastusruudulta. Huomaa, että jos poistat tai estät evästeet, et välttämättä pysty käyttämään sivustoa täysipainoisesti. 

Yhteydenotto 


Jos olet lähettänyt yksilöiviä henkilötietoja Reckitt Benckiserin sivuston, vuorovaikutteisen mainoksen tai muun viestin kautta ja haluat meidän poistavan tiedot tietokannastamme, ilmoita siitä sivustomme Ota yhteyttä -sivun kautta. 

Tämä tietosuojailmoitus on voimassa kesäkuusta 2013 alkaen 
© 2013 Reckitt Benckiser Healthcare (UK) Limited. Kaikki oikeudet pidätetään.