Hae vastaukset UKK kysymyksiin

1. Miten se toimii?

Katso opastusvideolta kuinka Scholl Velvet Smooth Paristokäyttöinen kynsien hoitosetti toimii.

2. Kuinka paristo vaihdetaan?

Kun paristo on kulunut loppuun, ruuvaa paristolokeron pääty auki ja vaihda kuluneen pariston tilalle uusi paristo.

3. Minkälainen paristo siihen tarvitaan?

Paristotyyppi on AA ja laitteen pakkaukseen sisältyy yksi tällainen paristo.

4. Soveltuuko tämä tuote myös varpaankynsien hoitoon?

Kyllä, ilman muuta. Hygieniasyistä jotkut kuitenkin hankkivat varpaankynsiä varten erilliset työstöpäät.

5. Mikä on työstöpäiden käyttöikä?

Ne kestävät jopa 12 viikkoa, ja käyttöikään vaikuttaa tietenkin se, kuinka usein niitä käytetään.

6. Voinko viilata kynsiäni mihin muotoon tahansa?

Kyllä. Kynsien muotoiluun liittyviä ehdotuksia löydät Scholl Velvet Smooth Paristokäyttöisen kynsien hoitosetin toimintaa esittävältä opastusvideolta.

7. Mistä voin ostaa tämän tuotteen?

Voit ostaa Scholl Velvet Smooth Paristokäyttöinen kynsien hoitosetin, vaihtopäät ja kynsi- ja kynsinauhaöljyn paikallisesta apteekista tai voit tilata netistä. Ota selville, missä muut Schollin jalkojenhoitotuotteet ovat, tai mene sinne, missä kauppias pitää muita kynsienhoitotuotteita, kutenkynsiviiloja, kynsienhiontavälineitä tai manikyyrituotesarjoja.

8. Kuinka pidän sen puhtaana?

Voit pyyhkiä kostealla liinalla kynsikynää (huomaa kuitenkin, että se ei ole vedenpitävä). Yksittäisen viilauspään voi kuitenkin huuhdella vedessä sen jälkeen, kun se on irrotettu kynsikynästä.

9. Voinko käyttää sitä ollessani suihkussa?

Sitä ei ole suunniteltu vedenpitäväksi. Syy tähän on varsin yksinkertainen: Kynsien viilaus, hionta ja kiillotus edellyttää, että kynnet ovat kuivat. Märät kynnet ovat liian pehmeät.

10. Missä järjestyksessä työstöpäitä tulee käyttää?

Käytä ensin kynsien muotoiluun viilauspäätä. Ota seuraavaksi käyttöön hiontapää, ja silota mahdolliset epäsäännölliset kohdat. Ja lopuksi voit antaa kynsillesi viehättävän ja terveen kiillon kiillotuspäällä.

11. Mikä tekee Schollin kynsi- ja kynsinauhaöljystä niin erikoisen?

Ensinnäkin sen mukana tulee kätevä sivellin, jonka ansiosta käsittelyn aikana sotkua syntyy vähemmän. Siveltimellä voit levittää ohuen öljykalvon suoraan kynnen ja kynsinauhan pintaan. Toiseksi on mainittava, että tämä öljy sisältää E-vitamiinia, Omega-3-rasvahappoa ja seitsemän ravitsevan öljyn seosta.

12. Kuinka minun kuuluu hävittää käytöstä poistuvat vanhat työstöpäät?

Hävitä ne talousjätteen mukana. Käytöstä poistettujen työstöpäiden hävittämiselle ei ole asetettu mitään erityisvaatimuksia.

13. Voinko käyttää tätä laitetta lapseni kynsien käsittelyyn?

Et voi, sillä lasten kynnet ovat liian pehmeät viilattaviksi tai hiottaviksi. Lisäksi olemme sitä mieltä, että tuskin lapset haluavatkaan kiiltäviä kynsiä.

14. Voinko edelleen käyttää suosikkikynsilakkojani?

Kyllä voit! Lakan ansiosta kyntesi kiiltävät entistä paremmin, koska juuri lakattujen kynsiesi sileä pinta osaltaan lisää lakkakerrosten kykyä heijastaa valoa tasaisemmin. Lisää kestoa saat käyttämällä kirkasta aluslakkaa.