Scholl Velvet Smooth Foot file Wet & Dry

Tuotteen ominaisuudet

  • Kehitetty käytettäväksi sekä kuivalla että kostealla iholla (kylvyssä tai suihkussa)
  • Silkkisen pehmeät jalat jo ensimmäisestä käyttökerrasta asti
  • Johdoton, ladattava litiumioniakku
  • Poistaa kovettuneen ihon hellästi ja tehokkaasti
  • Kahden nopeusvaihtoehdon ansiosta voit hoitaa jalkojasi juuri omien tarpeidesi mukaan

Pakkauksen sisältö: 1 EA

Tuotteen kuvaus

Schollin uutuus Velvet Smooth Wet & Dry on johdoton ja ladattava jalkaraspi. Se sopii käytettäväksi sekä kuivalla että kostealla iholla (kylvyssä tai suihkussa). Kehittämämme raspirullan ansiosta kovettumat lähtevät jo ensimmäisellä käyttökerralla. Kahden nopeusvaihtoehdon ansiosta on helppoa valita juuri omille jaloille sopiva ja tehokas hoito.

Säännöllinen käyttö Varmista, että raspirulla on tukevasti paikoillaan raspissa. Älä käytä raspia ilman raspirullaa. Käynnistä ja sammuta painamalla. Käytä vaihtaaksesi hitaan ja nopean käyttönopeuden välillä.Liu'uta raspirullaa varovasti kovan ihon päällä. Jatka, kunnes jalkasi ovat niin pehmeät kuin haluat. Jalkaraspi pysähtyy, jos sitä painetaan liian kovaa. Pyyhi tai huuhtele poistaaksesi kuollut ihosolukko. Kuivaa jalkasi. Hiero kosteusvoidetta mahtavan pehmeisiin jalkoihisi! 

Ei sovi diabeetikoille.Varoitukset: Käytä vain jalkojen kovan ihon hiontaan. Älä käytä jalkaraspia muualle iholla. Käytä vain suunniteltuun käyttötarkoitukseen. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Älä käytä samalla alueella kauempaa kuin 3-4 sekuntia kerrallaan. Lopeta käyttö välittömästi, jos se ärsyttää tai tuntuu epämukavalta. Älä käytä rikkoontuneella, aralla tai ärtyneellä iholla. Varo aina liukkauden aiheuttamia vaaroja käyttäessäsi tuotetta märässä tilassa. Älä upota jalkaraspia veteen pitkäksi ajaksi. Käytä akun lataamiseen vain irrotettavaa virtajohtoa, joka toimitetaan tämän laitteen mukana. Jalkaraspi on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan tuotteen mukana toimitettavan latausaseman kanssa. Älä käytä jalkaraspia latauksen aikana. VAROITUS: Irrota jalkaraspi latausasemasta ennen kun huuhtelet raspin vedessä. Latausasema ei ole vesitiivis. Älä lataa veden lähellä. Älä huuhtele vedellä äläkä käytä märin käsin. Virtajohtoa ei voi vaihtaa.Jos virtajohto vioittuu, on myös laite hävitettävä. Pidä pitkät hiukset ja vaatteet pois laitteen lähettyviltä sitä käytettäessä. 

Product Code: 5900627066555