Scholl Velvet Smooth Jalkakylpy 150 ml

Tuotteen ominaisuudet

  • Puhdistaa ja rentouttaa
  • Laadukkaat ainesosat (esim. caulerpa lentillifera -merilevä)
  • Parhaan lopputuloksen saat, kun hierot jalkoihin lopuksi Velvet Smooth Tehoseerumia

Pakkauksen sisältö: 150 ML

Tuotteen kuvaus

Laadukkaita ainesosia, kuten caulerpa lentillifera -merilevää, meriseerumia ja E-vitamiinia, sisältävä Velvet Smooth -jalkakylpyaine puhdistaa ja rentouttaa jalat. Poista ensin kovettumat Schollin Velvet Smooth -laitteella ja kokeile sitten uutta rentouttavaa Velvet Smooth Jalkakylpyä.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, C12-15 Pareth-12, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Parfum, Benzoic Acid, Tocopheryl Acetate, Camphor, Dehydroacetic Acid, Maris Sal, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Sodium Hydroxide, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Alcohol Denat., Citronellol, Butylphenyl Methylpropional, Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Caulerpa Lentillifera Extract, Sodium Sulfate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, CI 42090, CI 28440.

Käsittele jalat Velvet Smooth -laitteella. Sekoita 15 ml 3–5 litraan lämmintä vettä ja kylvetä jalkoja 15 minuuttia. Kuivaa jalat ja levitä niihin Velvet Smooth Tehoseerumia TAI poista kovettumat manuaalisesti, kuivaa jalat ja levitä niihin Velvet Smooth Tehoseerumia.

Laimenna ennen käyttöä, älä käytä sellaisenaan. Vain ulkoiseen käyttöön. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Varottava aineen joutumista silmiin. Jos ainetta on joutunut silmiin, huuhtele perusteellisesti kylmällä vedellä. Ei saa käyttää rikkoutuneella, kipeytyneellä tai ärtyneellä iholla. Lopeta käyttö välittömästi, jos iho ärsyyntyy. Tuote ei sovellu diabeetikoille eikä huonosta verenkierrosta kärsiville.

Product Code: 5701092110855