Schollin sahkoinen Velvet Smooth kynsienhoitolaite

Tuotteen ominaisuudet

  • Laitteen käytössä on 3 helppoa vaihetta.
  • Ammattimaisennäköinen pedikyyri- tai manikyyri kotona.
  • Helppo käyttää, kaikki 1 setissä.
  • Luonnollinen kiilto ilman kynsilakkaa.

Pakkauksen sisältö: 1 EA

Tuotteen kuvaus

Schollin sähköinen Velvet SmoothTM -kynsienhoitojärjestelmä on vaivaton tapa pitää varpaan- ja sormenkynnet terveinä ja kiiltävinä.

Öljy: Helianthus Annuus Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Linum Usitatissimum Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Persea Gratissima Oil, Isopropyl Palmitate, Parfum, Tocopheryl Acetate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Argania Spinosa Kernel Oil, Butyrospermum Parkii Oil, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Citral, Coumarin, Tocopherol

Vaihe 1. VIILAA ja muotoile kynnet ominaisuuksiltaan parannetulla tarkkuusviilalla.
Vaihe 2. HIO kynnet varovasti uurteiden tasoittamiseksi ja kynnen pinnan silottamiseksi ((enintäan 15 sekuntia).
Vaihe 3. VIIMEISTELE kynsille terveennäköinen kiilto.
Vaihe 4. HOIDA kynsiä levittämällä niihin Schollin ravitsevaa 7 öljyä sisältävää hoitoöljyä ja hieromalla se niihin. Tämä pehmentää kynsinauhat ja antaa kynsille lisäkosteutta.

Laite: Noudata käyttöohjeita huolellisesti. Tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan sormen- ja varpaankynsiin. Käytä vain suunniteltuun käyttötarkoitukseen. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Lopeta käyttö välittömästi, jos se aiheuttaa ärsytystä tai tuntuu epämukavalta. Varo kiillottamasta kynsiä liikaa. Ei saa käyttää ohuisiin, heikkoihin, vaurioituneisiin tai tulehtuneisiin kynsiin. Varo, ettei laitteeseen joudu vettä.
Öljy: Pidä poissa lasten ulottuvilta. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää. Vältä aineen joutumista silmiin. Jos öljy aiheuttaa ärsytystä, keskeytä käyttö.

EA_3027779

Product Code: 5701092111579