Hemmottele jalkasi kauniiksi!

 


Kuvittele tämä tilanne: rauhoittavaa musiikkia ja tuoksukynttilöiden herkullinen tuoksu leijailee ilmassa. Hahmotatko viiden tähden kauneushoitolan? Mieti uudelleen! Me kaikki rakastaisimme viettää arvokasta omaa aikaamme ja tulla kohdelluksi, kuin maailmantähdet saaden, pehmeät ja kauniit jalat hoidon lopuksi, mutta todellisuudessa kaikkien budjetti ei salli sitä! Sinut saattaa kuitenkin yllättää se, kuinka helposti matka kauneushoitolaan voidaan rekonstruoida ikiomaan kotiisi, varsinkin kun kyse on jalkojesi hemmottelusta. Katsotaanpa keinoja, joiden avulla voit nauttia kauneushoitolakokemuksen mukavuudesta kylpyhuoneessasi! 

Täydellinen ”hemmottele jalkojasi” tunnelma

Käytä hieman aikaa saadaksesi huoneen valmiiksi sytyttämällä kynttilöitä, polttamalla suitsukkeita ja laittamalla hiljaista musiikkia soimaan. Nämä elementit kauneushoitola kokemuksessa voivat tuntua kaikkein tarpeettomimmilta, mutta niillä voi olla tärkeä rooli. Hämäryys, rauhoittavat tuoksut ja rentouttava musiikki voivat vähentää stressiä ja lisätä suuresti nautintoa.

 

Ota pitkä kylpy

Rentoudu entisestään ottamalla pitkä, nautinnollinen kylpy. Tämä palvelee kahta tarkoitusta, sillä se ei vain auta viemään huoliasi pois, mutta se auttaa myös ihoasi valmistautumaan erilaisiin hoitoihin, joita haluat. Kylpy auttaa jalkojesi ihoa pehmenemään ja valmistautumaan hoitoihin, mikä on erityisen tärkeää, kun kuolleesta ihosta halutaan eroon. Toinen, kenties odottamattomampi, tulos rentoutumisesta on se, että hoidoista, kuten kuivan ihon poistosta tulee paljon mukavampaa, koska keho ei ole niin herkkä, kun stressitasot ovat alentuneet.

 

Hoidot

Tästä siinä on kyse ja se on yhtä tärkeä, kuin ilmapiiri ja rentoutuminen, sillä et mene kauneushoitolaankaan vain kynttilöiden ja kylpyammeen takia. On olemassa useita erilaisia hoitoja, joita voit kokeilla kotonasi, kuten kasvohoidot, vartalonkuorinnat, vahat ja Ihokarvanpoistovoiteet, mutta harvat voivat olla yhtä rentouttavia, palkitsevia (ja huomaamattomia), kuin jalkahoidot. Scholl Velvet Smooth tuotevalikoimalla voit kattaa hoidot pedikyyristä kovettumien poistoon. Jalkavaivoja voidaan hoitaa, mutta hoidot voivat myös hyödyttää jalkojasi tekemällä niistä kauniimmat. 

Jalat ovat arjen unohdettuja sankareita, viemässä sinua aina paikkoihin, jossa sinun täytyy olla, joten on aika juhlia niitä niin kuin pitäisi, varaamalla aikaa niistä huolehtimiseen tekemällä siitä rutiinin ja antamalla niille hemmotteleva jalkahoito tasaisin väliajoin! 

Rakenna itsellesi pedikyyrisetti, johon kuuluu kaikki tarpeellinen: kynsisakset, viiloja ja kuolleen ihon poistaja ja tietenkin timanttikiteitä sisältävä Scholl Velvet Smooth vaihtopäineen (normaalille kovalle iholle, erittäin kovalle iholle ja hellävaraiseen viimeistelyyn). Tutustu Scholl Velvet Smooth -tuotevalikoimaan, joiden avulla voit pitää jaloistasi huolta ja mahdollisesti tehdä niistä mukavat ja kauniit.