Kauniiden kynsien historia

 Lumoava manikyyri tai pedikyyri on helpoin tapa täydentää uusi asu tai päivittää ulkonäkösi tulevaa vuodenaikaa varten. Kynsihoitoloista on tullut yhä suositumpia viime aikoina, mutta mistä pakkomielteemme kynsiämme kohtaan johtuu? Olemmeko aina hoitaneet kynsiä? Tutustumme kynsien hoidon historiaan ja teemme yhteenvedon joistakin uskomattomista välineistä, jotka ovat käytettävissämme nykyään... 

 

 

 

Mistä kaikki alkoi?

Hyvin hoidetut kynnet olivat tärkeitä muinaisen ylimystön keskuudessa. Egyptin ylimystö Cleopatra mukaan lukien, käytti punaista hennaa tahratakseen kyntensä symboloidakseen asemaansa. Muinaisessa Kiinassa tärkeät ihmiset kasvattivat kyntensä hyvin pitkiksi näyttääkseen asemansa. 

1800-luvun teollisen vallankumouksen jälkeen teknologiasta tuli kehittyneempää ja uusia kynsienhoidon välineitä alkoi ilmaantua. Useimmat naiset hoitivat kynsiään kotonaan käyttäen metallitankoja, happoa ja saksia, mutta 1800-luvun lopulla kynsihoitoloita alkoi avautua USA:ssa tarjoten manikyyrejä niille, joilla oli varaa ja hyvin hoidetuista kynsistä tuli tärkeä osa muotia. 

Kun elokuvateollisuus alkoi 1900-luvun alussa ja hohdokkaat Hollywood näyttelijättäret näyttivät täydellisesti hoidettuja kynsiään, jotka olivat lakattu kirkkailla väreillä, kynsilakkojen, kynsisuojien ja kynsien hoitovälineiden kysyntä räjähti kasvuun.

 

Kynsien hoito nykyään

Nykyään kynsistämme huolehtiminen on lähes yhtä tärkeää kuin hampaidemme harjaaminen ja runsastunut kynsien hoitopalveluiden tarjonta on valtava. Sinun ei enää tarvitse kuluttaa omaisuuksia kalliisiin kauneussalonkien manikyyreihin saadaksesi upeat kynnet. 

Hyvä, kotona tehtävä kynsienhoito on tärkeää kiiltävien, terveiden ja huoliteltujen kynsien saamiseksi ja koskaan aiemmin ei ole ollut parempaa valikoimaa laadukkaita välineitä saatavilla...

  • Kynsiviila: Voit ostaa yksinkertainen kynsiviilan tai seurauksena teknologian kehityksestä, Schollin äskettäin esittelemän Scholl Velvet Smooth Paristokäyttöinen kynsien hoitosetti - jolla manikyyrit ja pedikyyrit ovat helpompia, kuin koskaan ennen.


Päästäksesi eroon kynsiesi epätäydellisyyksistä ja antaaksesi niille terveen kiillon, sähköisen kynsiviilan mukana tulee kolme erilaista päätä viilaukseen, tasoittamiseen ja kiillotukseen.
  • Sakset: Kaikki kynsiasiantuntija kertovat, että erityisesti kynsiä varten olevat sakset ovat elintärkeät hygienian, mutta myös kynnen heikkenemisen ja rikkomisen estämiseksi.


Saksia on saatavilla ergonomisella, ainutlaatuisella muotoilulla tarkan leikkauksen, pienen vaivan ja täydellisen kontrollin saamiseksi.
  • Jalkaviila: Useimmille meistä kertyy kovaa ihoa jalkoihimme ja uusien ongelmien, kuten kovettumien estämiseksi, on parasta olla jalkaviila valmiina jalkojen säännölliseen hoitoon.


Jos etsit salonki tyylisiä tuloksia, käytä Scholl Velvet Smooth Paristokäyttöistä jalkaraspia timanttikristalleilla. Se on fiksu sähkölaite, jossa on kuoriva rullapää, jota voit käyttää kuivalle iholle saadaksesi jaloistasi taas sileät.