Vinkkejä pehmeisiin ja kauniisiin jalkoihin

 

 

 

Kesän tullessa me kaikki rakastamme sandaalien laittamista jalkaan, mutta valitettavasti jalkamme ovat usein kehomme vähiten huomioitu osa ja ne eivät aina näytä parhaita puoliaan. Ja jos kovettumia ei poisteta, jalkojemme herkkä iho voi repeytyä ja olla entistä alttiimpi bakteereille. Kuiva, hilseilevä iho ja kovettumat olisi poistettava säännöllisesti heti, kun huomaat ne.

 

Säännöllinen pedikyyri

Pedikyyrillä pääset alkuun, mutta pitääksesi jalkasi kauniina ja terveinä, sinun pitäisi pitää niistä huolta säännöllisesti. On hyvä tehdä jalkahoito säännöllisesti ja niin usein kuin voit, mutta sen ei tarvitse merkitä käyntiä kalliissa kauneussalongissa – pedikyyri on aivan yhtä helppo tehdä kotonasi ja se voi myös olla mukava tapa hemmotella itseäsi. 

Aloita varpaankynsistäsi. Poista vanha kynsilakka ja leikkaa varpaankynnet tasaisiksi. Kynsisaksilla saat parhaat tulokset. Kylvetä seuraavaksi jalkasi lämpimässä vedessä. Se auttaa pehmentämään ihoa, jotta se olisi valmis seuraavaan vaiheeseen. Jalkoja tulisi liottaa 10-15 minuuttia, joten rentoudu ja nauti omasta ajastasi. 

Seuraava askel on poistaa kuollut iho johon on olemassa useita tapoja. Scholl Velvet Smooth Paristokäyttöinen jalkaraspi timanttikristalleilla on yksi helpoimmista ja vaivattomimmista keinoista, käynnistät vain sen ja pidä sitä kovan ihon yllä muutama sekunti päästäksesi siitä eroon. Käytettyäsi Scholl Velvet Smooth Paristokäyttöistä jalkaraspia timanttikristalleilla, laita jalkasi takaisin lämpimään veteen ja lisää muutama tippa Scholl Velvet Smooth Jalkakylpyä, joka sisältää merilevää, merimineraaleja ja E-vitamiinia rentouttavan ja puhdistavan jalkakylvyn saamiseksi. 

Käytä Schollin kosteuttavaa kuorintavoidetta poistaaksesi kaiken kuolleen ihon jalkojen muiltakin alueilta. Ennen kuin huuhtelet ja kuivaat jalat viimeisen kerran, käytä harjaa, kuten vanhaa hammasharjaa pestäksesi kaiken lian varpaankynsistä. Huuhtele ja kuivaa jalat huolellisesti tämän jälkeen. 

Tämä seuraava osa on monien mielestä se paras! Hiero paksua, kosteuttavaa voidetta jalkoihisi - se tuntuu hyvältä ja parantaa verenkiertoa. Scholl Velvet Smooth Päivävoide sisältää MarineActivTM merimineraaleja, A- ja E-vitamiineja sekä Omega 6:ta ja se kosteuttaa jalkojasi koko päivän koostumuksensa ansiosta. Käytä päivävoidetta pedikyyrin lisäksi aina, kun sinulla on aikaa tai kun jalkasi tarvitset hoitoa. Se imeytyy 60 sekunnissa ja sopii hyvin päivittäiseen käyttöön. 

Viimeistele jalkahoito laittamalla sukat jalkaasi, jotta ne pysyvät lämpiminä ja kosteusvoide imeytyy ihoon. Jalkojesi pitäisi nyt olla pehmeät ja sileät. Paras tapa pitää ne kunnossa on tehdä niille jalkahoito niin usein kuin voit.