Scholl GelActiv - pohjalliset

Sopii kaikenlaisiin kenkiin.

Uudet Scholl GelActiv -pohjalliset ehkäisevät jalkojen väsymistä ja kipeytymistä. Ne on kehitetty kolmeen erilaiseen tarpeeseen.

GelActiv Everyday

Everyday-pohjalliset tavalliseen arkikäyttöön.

Kun haluat shoppailla pitempään, käydä rauhallisella kävelyllä perheen kanssa tai vaikka tehokkaalla kävelylenkillä kotikulmilla, uudet Scholl GelActiv Everyday pohjalliset tukevat jalkojasi – mukava olo koko päivän.

Sopii parhaiten:
  • arkikenkiin
  • saappaisiin ja nilkkureihin
  • juoksu- ja muihin urheilukenkiin

 

GelActiv Sport

 

Urheilupohjalliset seisomiseen

Schollin uusien GelActiv Sport -pohjallisten ansiosta voit kuntoilla pitempään kuin aikaisemmin. Pohjalliset on kehitetty yhteistyössä Salfordin yliopiston kanssa. Uusien innovaatioiden ansiosta pohjalliset toimivat erinomaisesti iskunvaimentimina ja vähentävät niveliin kohdistuvaa rasitusta.

Pohjalliset sopivat parhaiten:

  • Lenkkitossuihin
  • Erilaisiin urheilukenkiin

GelActiv Work

 

Work-pohjalliset tukevat jalkojasi koko päivän.

GelActiv-teknologia vaimentaa tärähdystä, kun jalka osuu maahan, sekä antaa pitkäkestoista tukea. Hyödyt tästä erityisesti silloin, kun vietät töissä useita tunteja jalkojesi päällä. Jaksat töissä päivän loppuun asti.

Sopii parhaiten:

  • työkenkiin
  • arkikenkiin
  • urheilukenkiin

 

Vankkaa kokemusta ja innovaatioita..

Pehmustuksen ja tuen täydellinen tasapaino.

Uusi Scholl GelActiv -teknologia yhdistää kaksi erityyppistä geeliä, jotka vaimentavat pienimmätkin iskut ja vähentävät tehokkaasti kävellessä ja juostessa tuntuvia tärähdyksiä. Kiinteämpi geeli tukee jalkaholveja ja kantapäitä, kun taas pehmeämpi geeli toimii laadukkaana pehmusteena ja lisäiskunvaimentimena.

Uudet Scholl GelActiv -pohjalliset on helppo leikata jokaiseen jalkineeseen sopivaksi. Pohjan alapinnan pito-ominaisuudet estävät pohjallista liukumasta asettamisen jälkeen pois paikaltaan.

Pohjalliset voi puhdistaa ja käyttää uudelleen: pyyhi ne puhtaaksi lämpimällä pesuainevedellä. 

100 vuoden kokemus.

Seuraamme edelleen yhtiön perustajan lääketieteen tohtori William Mathias Schollin arvoja: uskomme, että terveet jalat  tekevät elämästä mukavamman ja parantavat hyvinvointia – ja juuri siihen me pyrimme tuotteillamme. 

Scholl GelActiv -teknologia.

Ainutlaatuinen ja innovatiivinen Scholl GelActiv -teknologia yhdistää kaksi erityyppistä geeliä, jotka toimivat tehokkaana iskunvaimentimena sekä vähentävät jalkoihisi kohdistuvaa painetta. Kiinteämpi geeli tukee jalkaholveja ja kantapäitä, ja pehmeämpi geeli takaa optimaalisen iskunvaimennuksen. 

Sano hyvästit jalkojen väsymiselle.

Miten voit välttää jalkojen väsymisen ja kipeytymisen.